Categories
Overig

Zo creëer je een luxe, spa achtige sfeer in jouw tuin

Wil jij dat jouw tuin een plek is waar je echt helemaal tot rust kunt komen en is de keuze gevallen op een tuin met een spa achtige sfeer? Een tuin met een spa achtig karakter wordt ook wel een wellnesstuin genoemd. Een wellnesstuin is een opkomende trend in tuinland. Wij vertellen je hoe je een wellness tuin creëert.

Het belang van een goede basis

Om van jouw tuin een luxe wellnesstuin te maken is een goede basis van groot belang. Door jouw tuin te verrijken met bepaalde elementen, zoals houten vlonders, een waterkunstwerk en stijlvolle verlichting, creëer je een rustgevende, spa achtige sfeer en komen de andere onderdelen van jouw wellnesstuin nog beter tot hun recht. Kies in een wellnesstuin altijd voor minimalistische, strakke en eenvoudige bestrating in een rustige kleur en wees niet bang om deze bestrating te combineren met elementen zoals bijvoorbeeld licht gekleurd grind. Ook een gazon mag een plaatsje krijgen in een wellness tuin, maar dan is het wel belangrijk dat het goed onderhouden wordt. Een slecht onderhouden gazon kan de uitstraling van jouw wellness tuin juist naar beneden halen.

Het gemak van een prachtig en comfortabel loungeset

Om echt tot rust te kunnen komen in jouw nieuwe tuin is een fijne plek om te zitten onmisbaar. Met een comfortabel loungeset en eventueel een aantal fijne ligbedden wordt jouw tuin een plekje waar je het liefst al jouw tijd doorbrengt. In jouw comfortabele loungeset kun je genieten van jouw heerlijke tuin en helemaal ontspannen. Ben jij op zoek naar een passend loungeset voor jouw wellnesstuin? Kies bij een wellnesstuin altijd voor een loungeset met een minimalistische vormgeving en rustige kleuren, zodat hij helemaal aansluit op het karakter van jouw tuin.

Verrijk jouw tuin met een heerlijke Wellis spa 

Wil jij van jouw tuin een echte wellnesstuin maken? Dan is een beetje luxe onmisbaar. Zo kun je jouw tuin voorzien van een ingebouwd zwembad, een heerlijke sauna of een stijlvolle hottub, maar is het ook mogelijk om jouw tuin te verrijken met een prachtige Wellis spa. Een wellis spa is een soort van jacuzzi, uitgerust met allerlei luxe extra’s. Zo heeft een Wellis Spa ergonomische zit- en ligplaatsen, een Pulsar massagesysteem en een Microsilk therapie optie. Al deze extra’s dragen bij aan een gezonder en fitter lichaam en zorgen ervoor dat jouw tuin er niet alleen uitziet als een wellnesstuin, maar ook echt bijdraagt aan jouw welzijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published.