Schade die ongedierte kunnen aanbrengen

Ongedierten zijn niet alleen vies in en rondom het huis, maar geven tegelijkertijd ook veel overlast. Overgaan tot bestrijding van dieren is daarom vaak de enige optie. Je moet hier altijd op tijd mee beginnen, omdat er anders veel schade aangebracht kan worden. De dieren kunnen namelijk op verschillende manieren schade opleveren aan jouw interieur en alle accessoires die jij binnen hebt staan. Ook buiten kan het voor een grote schadepost zorgen. Maar welke schades kun je allemaal verwachten en hoe kun je het uiteindelijk voorkomen? Na het lezen van onderstaande informatie weet je wat je kunt verwachten.

Muizen in de woning

Muizen zorgen vaak voor de grootste schade. Deze diertjes leven over het algemeen buiten, maar kunnen bij verschillende seizoenen ook naar binnen komen. Ze zoeken namelijk de warmte op en gaan op zoek naar eten. Ze zullen daarom ook voornamelijk in de keuken of kelder te vinden zijn. Ook in de tuin, wanneer je een houten veranda hebt, ga je ze ongetwijfeld tegenkomen. Naast dat deze dieren hun behoefte overal laten liggen, zullen ze zich ook door veel dingen heen bijten om eten te verzamelen. Binnen een korte tijd heb je een grote schade.

Bestrijding om grote schade te voorkomen

Zodra je dit ongedierte tegenkomt, is het goed om te beginnen met bestrijden. Muizen bestrijden kan op veel verschillende manieren. Met slechts een of enkele muizen kan een muizenval voldoende zijn. Hier heb je meerdere soorten vallen voor, waarbij de een diervriendelijker is dan de ander. Het is belangrijk om deze vallen op plekken te zetten waar de dieren zich voeden. De keukenkastjes en kabels kunnen op deze plek namelijk ook door gekauwd worden. Vervanging leidt tot een hoge kostenpost voor jouw huishouden en moet met de vallen voorkomen worden.

De schadelijke gevolgen voor de gezondheid

Echter is het niet alleen de schade die voor grote problemen kan zorgen, maar ook de hygiëne in de woning. De muizen laten veel muizenkeutels achter, waardoor het huis er vies uitziet en gaat stinken. Daarbij draagt dit ongedierte ook ziektes met zich mee. Het kan daarom schadelijk zijn voor de gezondheid. De ziektes kunnen alle gezinsleden ziek maken. Ook dit moet je zien te voorkomen. Je wilt immers niet dat iemand in het ziekenhuis terecht komt. Zorg er daarom voor dat je vanaf het begin met de bestrijding gaat beginnen, zodat erger kan worden voorkomen.

Muizen bestrijden met professionals

Bij een grote muizenplaag kun je het vaak niet meer af met slechts enkele muizenvallen. Hoe meer muizen er zijn, hoe groter de schade gaat zijn in en rondom de woning. Mocht je doorhebben dat er een nest zit, kun je het beste de Bestrijdingsservice inschakelen. De professionals weten namelijk precies wat er nodig is om jou van de muizen af te helpen en kunnen jou ook tips geven om een nieuwe plaag te voorkomen. Soms is het namelijk met slechts enkele maatregelen op te lossen en heb je te allen tijde een goede hygiëne in huis.  

Tuin renovatie of tuinaanleg bij een nieuwbouw woning

Een mooie tuin heb je niet zomaar. Zeker wanneer je een nieuwbouwwoning hebt moet de hele tuin nog worden aangelegd. Koop je een ander huis dan is de tuin waarschijnlijk al aangelegd en wil je misschien alleen wat veranderingen aanbrengen. Misschien wil je een mooie overkapping of schuur in de tuin. Woon je al jaren in je huis dan kan het zijn dat je jouw tuin wil aanpakken. Dan heb je wel extra geld nodig. Heb je dat niet voorhanden dan bestaat hiervoor de mogelijkheid om dit te lenen. Wanneer je wilt gaan lenen bekijk dan vooraf hoeveel geld je ongeveer nodig hebt. Dan kun je op de website van overstappen.nl/geldlenen direct bekijken hoeveel rente en aflossing je per maand moet betalen. Zo weet je ook direct of je met jouw inkomsten dit bedrag een aantal maanden kunt opbrengen.

Welke lening is het meest geschikt voor een tuin renovatie?

Het soort lening is in de meeste gevallen afhankelijk van het doel waarvoor je wilt lenen. De meest voorkomende leningen zijn:

  •   De persoonlijke lening
  •   Het doorlopend krediet

Wat is het verschil tussen een persoonlijke lening en het doorlopende krediet?

Wanneer je precies weet hoeveel geld je gaat uitgeven kun je een persoonlijke lening afsluiten. Het bedrag dat je leent komt direct op jouw lening. Een persoonlijke lening heeft een vooraf vastgestelde rente. Je kunt zelf aangeven binnen hoeveel termijnen je dit geld wilt aflossen. De minimum aflossingstijd is 12 maanden de maximum tijd is 180 maanden. Op een onafhankelijke website, zoals die van overstappen.nl, kun je direct zien bij welke kredietverstrekker je het beste uit bent en wat jouw aflossingsbedrag per maand wordt.

Een doorlopend krediet sluit je af als je niet weet hoeveel geld je nodig hebt

Ga jij een tuin aanleggen of renoveren en weet je nog niet hoeveel geld je hiervoor nodig hebt? Of weet je nog niet binnen hoeveel tijd je dit geld nodig hebt? Dan is een doorlopend krediet waarschijnlijk de beste oplossing. Je sluit een persoonlijk krediet af voor een bepaald bedrag. Dit bedrag hoef je niet direct en ook niet in één keer op te nemen. Zodra je een bedrag opneemt ga je over dit bedrag rente betalen. Bij een doorlopend krediet betaal je wel per maand een bepaald percentage van het totale bedrag als een soort provisie. Dat bedrag is bij elke kredietverstrekker anders. Daarom is het belangrijk om kredietverstrekkers met elkaar te vergelijken. Dit kun je het beste doen op een onafhankelijke website bijvoorbeeld op die van overstappen.nl.

Betonpoer 20×20 kopen

Mocht je een betonpoer van 20×20 cm nodig hebben dan kun je terecht bij de Betonpoerengigant. Ze zijn al jarenlang gespecialiseerd in betonpoeren en ze hebben alle soorten en maten betonpoeren op voorraad. De betonpoeren zijn gemaakt van kwalitatief prefab beton en komen uit eigen fabriek. Zo heb je dus gegarandeerd goede kwaliteit en de beste prijs. Betonpoeren zijn zeker niet onnodig. Je wilt natuurlijk wel dat als je bouwwerk eenmaal staat, dat het ook stevig staat. Betonpoeren zorgen daarvoor en zelfs met een sterke wind zal jouw bouwwerk niet omwaaien of wegzakken. Ook gaat je bouwwerk door de betonpoeren vaak een stuk langer mee. De betonpoeren zorgen er namelijk voor dat je houten constructie niet in contact hoeft te komen met de grond. Aangezien hout best gevoelig is voor vocht kan je hiermee dus voorkomen dat je hout aangetast wordt. De betonpoeren daarentegen zijn slijtvast en kunnen tegen alle weersomstandigheden. Door de betonpoeren dus onder je constructie te plaatsen zorg je ervoor dat het hout van je bouwwerk alleen de betonpoer aanraakt en niet de grond. De betonpoer steekt namelijk altijd een stukje boven de grond uit waardoor het hout dus niet in contact komt met de vochtige grond. Ook kun je bijvoorbeeld de betonpoer 20x20cm kopen met een verbindingsplaatje. Dit maakt het een stuk makkelijker om de palen op de juiste hoogte te zetten.

Betonpoer 20×20 gebruiken

De betonpoer 20×20 kun je voor verschillende constructies gebruiken. Eigenlijk alle bouwwerken die je stevig in de grond wilt verankeren, is een betonpoer 20×20 handig. Dit kan bijvoorbeeld zijn pergola’s, schommels, overkappingen, carports, schuurtjes, tuinhekken en slagbomen. Wel adviseert de Betonpoerengigant dat je bij het verankeren van grotere constructies je grotere betonpoeren neemt, die passen bij de dikte van de staanders. Voor bijvoorbeeld een carport of veranda kun je het beste een betonpoer 20×20 in trapezevorm nemen, hierbij wordt de druk van het bouwwerk beter verdeeld dan de rechthoekige betonpoer 20×20. Mocht je niet zeker weten welk soort of welk formaat betonpoer jij nodig hebt voor je constructie, dan kan je altijd contact opnemen met de Betonpoerengigant. Ze kunnen je advies en informatie geven over de verschillende betonpoeren. Zo weet je zeker dat je met de juiste betonpoeren aan de slag gaat!

Zo creëer je een luxe, spa achtige sfeer in jouw tuin

Wil jij dat jouw tuin een plek is waar je echt helemaal tot rust kunt komen en is de keuze gevallen op een tuin met een spa achtige sfeer? Een tuin met een spa achtig karakter wordt ook wel een wellnesstuin genoemd. Een wellnesstuin is een opkomende trend in tuinland. Wij vertellen je hoe je een wellness tuin creëert.

Het belang van een goede basis

Om van jouw tuin een luxe wellnesstuin te maken is een goede basis van groot belang. Door jouw tuin te verrijken met bepaalde elementen, zoals houten vlonders, een waterkunstwerk en stijlvolle verlichting, creëer je een rustgevende, spa achtige sfeer en komen de andere onderdelen van jouw wellnesstuin nog beter tot hun recht. Kies in een wellnesstuin altijd voor minimalistische, strakke en eenvoudige bestrating in een rustige kleur en wees niet bang om deze bestrating te combineren met elementen zoals bijvoorbeeld licht gekleurd grind. Ook een gazon mag een plaatsje krijgen in een wellness tuin, maar dan is het wel belangrijk dat het goed onderhouden wordt. Een slecht onderhouden gazon kan de uitstraling van jouw wellness tuin juist naar beneden halen.

Het gemak van een prachtig en comfortabel loungeset

Om echt tot rust te kunnen komen in jouw nieuwe tuin is een fijne plek om te zitten onmisbaar. Met een comfortabel loungeset en eventueel een aantal fijne ligbedden wordt jouw tuin een plekje waar je het liefst al jouw tijd doorbrengt. In jouw comfortabele loungeset kun je genieten van jouw heerlijke tuin en helemaal ontspannen. Ben jij op zoek naar een passend loungeset voor jouw wellnesstuin? Kies bij een wellnesstuin altijd voor een loungeset met een minimalistische vormgeving en rustige kleuren, zodat hij helemaal aansluit op het karakter van jouw tuin.

Verrijk jouw tuin met een heerlijke Wellis spa 

Wil jij van jouw tuin een echte wellnesstuin maken? Dan is een beetje luxe onmisbaar. Zo kun je jouw tuin voorzien van een ingebouwd zwembad, een heerlijke sauna of een stijlvolle hottub, maar is het ook mogelijk om jouw tuin te verrijken met een prachtige Wellis spa. Een wellis spa is een soort van jacuzzi, uitgerust met allerlei luxe extra’s. Zo heeft een Wellis Spa ergonomische zit- en ligplaatsen, een Pulsar massagesysteem en een Microsilk therapie optie. Al deze extra’s dragen bij aan een gezonder en fitter lichaam en zorgen ervoor dat jouw tuin er niet alleen uitziet als een wellnesstuin, maar ook echt bijdraagt aan jouw welzijn.

Deze onderdelen van tuinonderhoud kan je beter uitbesteden aan een specialist

Heb jij twee linkerhanden of geen groene vingers? Dan is het aan te raden om sommige specialistische onderdelen van tuinonderhoud uit te besteden aan een professional. Een professional in de groensector kan alle vormen van tuinonderhoud op de juiste wijze voor jou uitvoeren, zodat jij altijd kunt genieten van een prachtige, gezonde en bovendien veilige tuin.

Gazononderhoud

Wil jij lang van jouw gazon genieten? Dan is goed onderhoud van groot belang. Gazononderhoud bestaat, in tegenstelling tot wat de meeste mensen denken, helaas niet alleen uit maaiwerkzaamheden. Om onkruidgroei tegen te gaan, de groei van het gras te bevorderen en ziektes en dode plekken te voorkomen, moeten er ook andere werkzaamheden worden uitgevoerd. Zo dient het gazon met enige regelmaat belucht en geverticuteerd te worden en moet het gazon als de weersomstandigheden, de ligging en de omgeving niet meewerken met de groei extra water of voeding toegediend krijgen. Wil jij lang kunnen genieten van een prachtig, natuurlijk, stralend groen gazon maar heb je geen groene vingers? Jouw gazon is bij een hoveniersbedrijf in goede handen.

Boomverzorging

Om jouw bomen gezond, mooi en veilig te houden, is goed onderhoud van groot belang. Boomverzorging omvat alle werkzaamheden die nodig zijn om een boom mooi, veilig en gezond te houden. Hierbij kan je denken aan snoeiwerkzaamheden, maar ook aan het bestrijden van boomziektes, zoals de eikenprocessierups. Omdat het onderhouden van bomen een flinke klus is die zeker bij grote bomen niet geheel zonder gevaar is, is het aan te raden om deze werkzaamheden over te dragen aan een ervaren boomverzorgingsbedrijf. Een boomverzorgingsbedrijf beschikt over alle kennis, machines, materialen en apparatuur om jouw bomen op veilige wijze, met zo min mogelijk overlast, te onderhouden. Hierdoor kan jij altijd genieten van prachtige, gezonde bomen en leveren jouw bomen geen gevaar of overlast op voor hun omgeving.

Onkruidbestrijding

Alhoewel je het meeste onkruid in jouw tuin gewoon zelf kunt verwijderen, kan het in bepaalde gevallen verstandig zijn om de hulp van een hovenier in te roepen. Het verwijderen van onkruid op speciale, kwetsbare bestrating is bijvoorbeeld beter aan een hovenier toevertrouwd. Ook in extreme gevallen van onkruidgroei, ook wel onkruid overlast genoemd, kan je het beste de hulp inschakelen van een hovenier. Een hovenier weet het beste hoe ze het onkruid in jouw tuin moeten bestrijden, waardoor de overlast afneemt zonder dat de gehele tuin daarvoor op de kop hoeft.

Tips om goedkoop een tuin aan te leggen of op te knappen

Je wilt een nieuwe tuin aanleggen of je huidige tuin opknappen. Leuk natuurlijk, maar helaas meestal ook vrij duur. Daarom geven wij je wat tips voor het goedkoop aanleggen of opknappen van je tuin!

De tuin ontwerpen

Voor je een nieuwe tuin aan kunt leggen, zal er een ontwerp gemaakt moeten worden. Veel mensen laten dit door een tuinarchitect of hoveniersbedrijf doen. Je kunt dit echter ook zelf doen! Er zijn online namelijk verschillende tuinontwerp programma’s te vinden. Zo kun je jouw tuin precies ontwerpen zoals je zelf wilt, en bespaar je direct geld!

Houdt hierbij rekening met zaken als waar de meeste zon komt in de tuin en waar het meeste schaduw is. Voor zowel je terras als voor bepaalde bloemen en planten zijn dit belangrijke zaken.

In delen

Wanneer je niet het budget hebt om in één keer een nieuwe tuin aan te leggen, kun je het ook in delen doen. Leg in dit geval eerst de basis aan. In het jaar erop kun je dan de details aanbrengen.

Vrienden, familie en kennissen

Door middel van de eerste tip hebben we al wat arbeidskosten bespaard. Echter kun je nog meer besparen door echt alles zelf te doen. Of nou ja, ‘zelf’… Je hebt vast wel wat vrienden, familie, kennissen of buren die handig zijn met een schep. Vraag dus wat mensen om hulp! Daarnaast kun je hen meteen vragen of ze nog een tuinset of wat planten hebben die ze eigenlijk weg wouden doen. Wie weet kun je wat van ze overnemen!

 

Zelf maken

Ben je écht handig? Dan kun je met behulp van wat oude planken zelf wat plantenbakken in elkaar timmeren! Mooi, en ook nog eens gratis.

 

Huren

Voor het aanleggen of opknappen van je tuin heb je bepaald gereedschap of zelfs bepaalde machines nodig. Gereedschap/machines dat je normaal nooit zou gebruiken. In plaats van deze meteen te kopen, is het slimmer om te huren. Dit kan namelijk bij verschillende verhuurbedrijven!

 

Overige tuinspullen

Voor alle de overige tuinspullen die je niet via een kennis of verhuurbedrijf kunt krijgen, kun je terecht bij Warentuin.

3 tips voor het onderhouden van uw tuin in de zomermaanden

Niet iedereen met een tuin, wil zelf hovenier spelen. Zeker met minder weer in de koudere maanden van het jaar, wordt het onderhouden van een tuin soms als last ervaren. Wanneer er niet regelmatig in de tuin gewerkt wordt, zal deze al snel veranderen in een wildernis. Vandaar dat men er ook vaak voor kiest om het tuinonderhoud over te laten aan professionele hoveniers zoals Habro tuinen. Habro tuinen zorgt voor het onderhoud in uw tuin in Etten-leur. Maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om dit geheel zelf te doen. Zeker in zomermaanden zijn de temperaturen en weersomstandigheden een stuk gunstiger. Wilt u nu lekker zelf aan slag gaan, maar kan u nog wel wat tips gebruiken. Lees dan verder, want in de verdere alinea’s geven wij u 3 handige tips die u meteen kunt toepassen nu het zomer is.

Snoeien na bloeiperiode

wellicht heeft u heesters in de tuin staan, is dat zo? Dan raden wij aan om in de winter te  snoeien. Zo zorgt u ervoor dat de heesters in het voorjaar prachtig in bloei komen te staan. Ook is het verwijderen van onkruid ook altijd belangrijk, plus het snoeien van alle andere planten en struiken. Zo zult u takken van bessen- en bramenstruiken meteen na het oogsten na de groeien moeten afsnoeien. Ook lavendelplanten moeten flink gesnoeid worden na de bloei. Nog een tip vergeet hierbij niet voor de hagen te zorgen. Het is belangrijk dat hagen zoals: buxus, hedera hagen en laurier consequent bijgehouden worden. Wilt u dit liever uitbesteden? Habro tuinen zorgt voor het tuinonderhoud van uw tuin in Etten-Leur.

Vlinders en volgens

In de zomermaanden. Dan is tijd om optimaal van uw tuin te genieten. Daarom is het leuk om uw tuin op te fleuren, door vlinders, bijen en vogels. Het geluid van etende vogels dat hoort er echt bij. Wilt u inderdaad een zeer dierrijke tuin, plaats dan de juiste struiken en planten waar deze insecten en vogels op afkomen. Denk hierbij aan het plaatsen van lavendel, bessenstruiken of het plaatsen van een vogelhuisje en voedsel voor vogels.

Tuinonderhoud in zomer

Het klinkt altijd mooi, de zomer begint weer en alle bloemen staan in bloei, maar toch blijkt dat heel lastig te zijn en daarbij vereist het ook veel onderhoudswerk. zelfs wanneer uw tuin goed onderhouden is, zullen er nog steeds bloemen, planten en struiken uitgegroeid zijn in de zomer. Maar die kunt u of de hovenier gemakkelijk met de snoeischaar verwijderen en vervangen voor éénjarige zomerbloeiers, zodat u alsnog optimaal kunt genieten van uw tuin.

 

Betonnen paalmutsen van Betongoed

Als metselwerk je lief is koop je een betonnen paalmutsen bij Betongoed. Zo’n betonhoed is een must voor muurtjes, schoorstenen, palen en zuilen. Al zijn de metselstenen en voegen nog met zoveel liefde verwerkt, als het geen bescherming krijgt verliest het na verloop van tijd zijn mooie uitstraling. Blootgesteld aan weer en wind bestaat er de kans dat vocht, kou en direct zonlicht funest worden voor het metselwerk. Om dit te voorkomen kun je paalmutsen plaatsen. Deze fungeren als een soort van hoedjes. Net als deze jouw hoofd en haren beschermt, zo doet een paalmuts van beton exact hetzelfde.

Een betonnen paalmuts gaat erg lang mee

Een betonnen paalmuts geeft een mooie uitstraling en nette afwerking aan het metselwerk. Paalmutsen worden ook uit ander materiaal vervaardigd maar wij geven de voorkeur aan beton. Dit omdat het bewezen is dat het erg lang mee gaat, niet krimpt of scheurt en duurzaam is. In aanschaf is het goedkoop en bij Betongoed helemaal. Dan is de keuze snel gemaakt lijkt ons.
De vormgeving van de betonnen paalmutsen zorgen ervoor dat water geen kans krijgt om in de stenen en het voegwerk te trekken waardoor ze doornat worden. Daarnaast zijn onze paalmutsen voorzien van zogenaamde molgoten. Daarmee krijgen waterdruppels helemaal geen kans meer om het metselwerk aan te tasten.

Hoe een paalmuts een wereld van verschil kan maken

Paalmutsen zijn niet alleen effectief, ze zien er ook erg mooi uit. Plaats een paalmuts en je gestucte of gemetselde muur of zuil is pas écht af. Bij Betongoed verkopen we paalmutsen van beton in verschillende afmetingen en kleuren. Zo is er altijd één die bijpassend is en geheel bij jouw smaak past. Probeer het eens uit. Plaats er ééntje op de plek waar jij het wilt hebben en bekijk het van een afstandje. Ben je tevreden, dan is de paalmuts snel definitief te bevestigen met steenlijm of cement. Maar eigenlijk zijn wij ervan overtuigd dat je versteld zult staan van het effect dat het plaatsen van een paalmuts heeft. Met een klein, maar heel nuttig detail, maak je een wereld van verschil. Ze maken onderdeel uit van onze categorie muurafdekkers. Betonnen paalmutsen kopen? Klik hier voor het assortiment paalmutsen van Betongoed.

Buitengewoon genieten met een overkapping!

Geniet u van het samen kijken naar de sneeuwvlokken die de grond langzaam wit kleuren? Of kijkt u toch liever naar de herfstbladeren die de grond van je tuin mooie tinten geven? Mensen krijgen het al snel koud bij het idee.  Maar als u over een overkapping of veranda beschikt kan dit allemaal. Lekker uit de wind of de regen zitten en lekker warm worden onder de overkapping.  Naast dat er veel verschillende manieren zijn van het plaatsen van een overkapping, zijn er ook talloze voordelen van het hebben van een overkapping.

Voordelen overkapping

  • Een overkapping kunt u aan uw huis plaatsen en zorgt dus als het ware voor een verlengstuk van uw huis. Eigenlijk breidt u uw woonkamer uit. En u brengt uw huiselijke sfeer mee naar buiten. Waardoor u automatisch ook meer tijd buiten brengt.
  • Een overkapping draagt ook bij aan uw gezondheid. Mensen hebben, met name in de koude winterdagen, een gebrek aan vitamine D. Als mens heb je natuurlijk buitenlucht nodig. Daarnaast helpt frisse lucht bij een beter slaapritme, een goede weerstand en aan een gezonde gemoedstoestand.
  • In de zomer helpt een overkapping tevens bij het verminderen van de kans op verbranding. Door het hebben van een overkapping kunt u uzelf beschermen tegen de uv-stralen en bent u op de warmste uren van de dag goed beschermd.
  • De tuinmeubelen kunnen bij alle seizoenen buiten blijven staan. U krijgt meer bergruimte en dus kunnen ze in principe buiten blijven staan, omdat ze geen last hebben van neerslag en daardoor zullen ze dan ook een stuk langer meegaan. Erg handig voor de portemonnee.
  • Voor het plaatsen van een overkapping heeft u geen vergunning nodig van de gemeente.
  • Uw huis krijgt door het beschikken van een overkapping meer waarde. Uw tuin wordt namelijk meer verfraait tegen een schappelijke prijs.
  • Het is een beetje afhankelijk van welke materialen de overkapping is gemaakt, maar over het algemeen gaan overkappingen lang mee. Een overkapping van geïmpregneerd grenen gaat ongeveer tien jaar mee. Een overkapping van Douglashout gaat zeker 20 en een overkapping van hardhout ruim 50 jaar.

U element beton van Betongoed

Je ziet ze tegenwoordig steeds vaker: U elementen van beton. Onderdeel van de trends in de hedendaagse achtertuinen. En dat is ook begrijpelijk! Met deze betonnen elementen in U-vorm kun je vele creaties gemakkelijk creëren in je tuin door ze te draaien, te stapelen of op een andere manier met elkaar te koppelen. Op het internet staan vele leuke ideeën! Ga naar de welbekende websites en social media platformen over tuinideeën en laat je inspireren voor jouw eigen achtertuin met U elementen.

Creaties met betonnen U elementen

Er zijn enorm veel manieren om een creatie te maken met betonnen U elementen. Zo kun je ze staand, liggend of ondersteboven gebruiken om er tafeltjes van te maken of een houtopslag te creëren naast een buitenhaard. Ook door middel van meerdere U elementen naast elkaar te leggen kun je mooie dingen maken, zoals een plantenbak of een rand bij de vijver! Daarnaast is het grote voordeel dat ze enorm duurzaam zijn doordat het is gemaakt van de hoogste kwaliteit beton en daardoor langer er goed uit zal blijven zien dan bijvoorbeeld producten gemaakt van hout of plastic. Zodoende haal je het maximale uit je nieuwe artikelen voor in de tuin! Ook is het grote voordeel dat betonnen producten er neutraal uit zien door de grijze look of meer antraciet.

Betongoed

Bij Betongoed is een breed assortiment aan U elementen in vele verschillende maten. Van 15x20x30 cm en 30x30x40 tot en met 40x40x50. Allemaal gemaakt van de beste kwaliteit beton en voor een scherpe prijs! Bovendien hebben zij ook L elementen in hun assortiment zitten, die je uitstekend kunt combineren met deze U elementen. Deze kun je gemakkelijk online bestellen via de webshop. Bekijk je ze liever eerst zelf? Neem dan nu (telefonisch) contact met ons op en kom langs bij onze vestiging.