Categories
In de tuin

Tips voor de aankoop van een vlaggenmast

Veel mensen in Nederland hebben de beschikking over een voor of achtertuin. Beide kan natuurlijk ook. In de meeste gevallen staat daar nog geen vlaggenmast. Een vlaggenmast hoeft natuurlijk niet per se in de tuin. Bedrijven kunnen ook gebruik maken van een vlaggenmast om hun bedrijfsnaam te laten opvallen om hun naamsbekendheid te vergroten en potentiƫle klanten te trekken. Er zijn dus verschillende situaties mogelijk waar je een vlaggenmast voor kan gebruiken. Mocht je meer willen weten over vlaggenmasten, lees dan dit artikel verder. In dit artikel zal ik je vertellen welke vlaggenmasten er beschikbaar zijn, waarvoor je ze kan gebruiken en waar je op moet letten.

 

Verschillende soorten vlaggenmasten

Over het algemeen worden de vlaggenmasten gemaakt van twee verschillende materialen. Van polyester of aluminium. Vlaggenmasten die gemaakt zijn van polyester zijn vaak goedkoper. Daarnaast zijn ook veel lichter dan de aluminium vlagmasten. De polyester vlaggenmast is licht, daarom is het verstandig om de vlaggenmast stevig te plaatsen.

Zoals eerder vermeldt kunnen vlagenmasten voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Ik zal twee veel gebruikte vlaggenmasten hierna nader toelichten.

 

De baniermast

Om de uitstraling van een bedrijf de vergroten wordt er vaak gebruik gemaakt van een baniermast. Kenmerkend voor een (reclame) baniermast is de banierhouder waar de vlag aan komt te hangen. Een groot voordeel van de baniermast is dat als er geen wind is, de reclame op de vlag duidelijk zichtbaar blijft.

 

De cilindrische aluminium vlaggenmast

Particulieren die behoefte hebben aan een vlaggenmast in de tuin kunnen gebruik maken van de cilindrische vlaggenmast. De naam van de mast zegt het al. De mast heeft namelijk een cilindrische vorm. Met cilindrisch wordt er bedoeld Dat de boven diameter hetzelfde is als de onder diameter.

Leave a Reply

Your email address will not be published.