Categories
In en om het huis

Een scala van bloempotten en plantenbakken

Sommige bloempotten vallen nog meer op dan de bloemen die er in geplant zijn, terwijl anderen juist oud en lelijk geworden zijn en daardoor lijken ook de bloemen lelijk. Dit is natuurlijk ook het geval bij grotere plantenbakken. Een goede bloempot of plantenbak is dan ook bijna net zo belangrijk als de bloemen of planten waar je ze voor gebruikt. Bovendien moeten deze niet alleen een leuke uitstraling hebben om sfeer te creëren, maar zijn er ook andere eisen waar ze aan moeten voldoen. Denk hierbij aan de verschillen in hoogte, vorm en het gewicht van het materiaal, wat bepaalt of je ze wel of niet makkelijk kunt verplaatsen.

Het gebeurt je misschien wel eens dat je een prachtige bos bloemen ontvangt, maar eigenlijk geen pot hebt waarbij de schoonheid van het boeket daadwerkelijk tot uiting komt. Het ruime assortiment in bloempotten en plantenbakken van Ikala kan je dan te hulp schieten. Door de juiste combinatie van pot en bloemen, wordt je gevulde bloempot een lust voor het oog en hangt er meteen een fijnere sfeer in je huis.

Ruim assortiment

Bij Ikala zijn bijvoorbeeld kunststof bloempotten verkrijgbaar in alle kleuren die je maar kunt bedenken, groot of klein, hoog of laag. Door het lichte materiaal kun je deze makkelijk verplaatsen binnen en buiten je huis. Sommige bloempotten zijn namelijk een uitstekende aanvulling op je woonkamer, terwijl anderen perfect zijn om buiten bij je tuinset te plaatsen. Met deze bloempotten en plantenbakken sta je dus niet meer voor de lastige klus om te bedenken welke pot nou het beste bij de bloemen past, maar weet je zeker dat er een goede bloempot beschikbaar en betaalbaar is. Zo kun je de planten uitzoeken die bij de plantenbak passen, in plaats van andersom.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.