Categories
Overig

Welke lounge tuinmeubelsets zijn er?

In veel tuinmeubelen webshops kun je alleen bepaalde loungemeubels of loungesets voor tuinmeubelen kopen zoals B. een loungezitgroep met 12 stoelen of een 4-delige loungeset. of Lounge balkonmeubilair set van 3, of, of, of. Het nadeel van vaste loungeset zitgroepen: u kunt de tuinmeubelen niet flexibel aanpassen aan de beschikbare ruimte in uw tuin, op het balkon, terras of dakterras! De loungemeubels voor buiten van april furniture daarentegen, bestaan ​​uit de basismodules “fauteuil (= middenelement”, “bankhoek (hoekelement)” en de kruk (element zonder rugleuning). “Deze 3 elementen kunnen gecombineerd worden. naar wens Heeft u een klein balkon dan is een 2-zits of 3-zits balkonbank ideaal voor u. Als u een ruim terras heeft – waar u graag gezellig samen bent – 2 buiten loungeruimtes, 2 krukken en twee 2-zits banken zijn misschien wel de beste.

Enkele voorbeelden van mogelijke lounge tuinmeubelsets

  • Een 2-zits balkonbank (bestaande uit hoekelement + fauteuil) plus een krukje voor kleine balkons.
  • Een 2-zits bank (bestaande uit hoekelement + fauteuil) plus een 3-zits bank (bestaande uit hoekelement + fauteuil + kruk) en een extra kruk voor grotere terrassen.
  • Een 5-delige lounge-groep (bestaande uit 2 hoekelementen + 2 fauteuils + 1 kruk) plus een 4-zits tuinbank (bestaande uit 2 hoekelementen + 2 fauteuils)
  • Enzovoort …

De mogelijke combinaties zijn eindeloos … Bekijk voorbeeld 1 in de online shop: Lounge tuinmeubelset – ideaal voor balkon & terras Bekijk voorbeeld 2 in de online shop: Koop lounge tuinmeubelsets, tuinbanken bij de ontwerper Bekijk voorbeeld 3 in de online shop: Koop online een ruimtebesparende balkonbank als loungeset Zoals u kunt zien, kunt u een onbeperkt aantal individuele tuinmeubelmodules (fauteuils, krukken, hoeksecties) online kopen, afhankelijk van de beschikbare ruimte en voor elke gelegenheid plaatsen, rangschikken, aanvullen en herschikken. Omdat onze design tuinmeubelen bijzonder weerbestendig en ongevoelig zijn voor vuil, kunt u de loungemeubels buiten gewoon buiten laten staan. De stof is waterafstotend of vergeeft een gemorste drank- of ketchupvlek van het laatste kinderfeestje.

Voordelen van lounge terrasmeubilair

De meubelfabrikant april furniture biedt bijzonder hoogwaardige lounge tuinmeubelen die zeer weerbestendig en onderhoudsvriendelijk zijn. En maak indruk met een indrukwekkende uitstraling. Het bijzondere aan de exclusieve designmeubelen voor buiten: de individuele elementen van de lounge tuinmeubelsets zijn volledig omgeven door een beschermende stoffen huid. Dankzij dit speciale Sunbrella®-materiaal zijn de loungemeubels voor buiten uitermate goed beschermd tegen vocht en vuil. Daarnaast maakt de stoffen bekleding een zeer goede stoffering mogelijk, zoals bekend is van loungemeubilair binnenshuis. Naast de zeer hoogwaardige uitstraling zijn de design tuinmeubelen van april furniture niet alleen extreem weer- en vuilafstotend, maar ook bijzonder huidvriendelijk – wat erg prettig is bij het zonnen in badkleding.

Nog een voordeel: doordat de individuele loungemeubels volledig omwikkeld zijn, kunnen de loungetuinmeubelelementen – zoals fauteuils, hoekelementen en tuinkrukken – gecombineerd worden tot sets van elk formaat. De lounge tuinmeubelsets zijn voor ieder balkon, terras en tuin individueel samen te stellen. Of het nu gaat om een ​​familiefeest, feest, zonnebaden of aan het einde van de dag – de afzonderlijke elementen van de set kunnen naar wens worden gecombineerd, afhankelijk van de gelegenheid. De meubelfabrikant april furniture heeft diverse lounge tuinmeubelsets zodat iedereen de juiste design tuinmeubelen kan kiezen voor zijn balkon, terras, dakterras en tuin.

Overigens zijn er ook speciale sets en lounge-sets, zoals bijvoorbeeld de dining loungeset. Wat makkelijker om aan te eten.

Leave a Reply

Your email address will not be published.