Categories
Overig

Waarom zou ik kiezen voor Birkenstock sandalen?

De Familie Birkenstock maar al meer dan tweehonderd jaar schoenen. Birkenstock slippers werden toen alleen nog maar in Duitsland verkocht en ze zouden pas veel later in andere continenten beschikbaar zijn.

In het jaar 1966 bezochte ene Margot Fraiser Duitsland tijdens een vakantie en maakt voor het eerst kennis met het merk Birkenstock. Zij vond deze schoenen zo bijzonder dat ze besloot dit merk te gaan importeren naar de Verenigde Staten. Waar deze schoenen erg geliefd werden onder mensen die kwalitatief en gezond schoeisel zochten.

Birkenstock staat voor comfort

Comfort is een van de belangrijkste redenen om Birkenstock sandalen, schoenen en klompen dragen. Aangezien het voetbed van deze schoen zo ontworpen is zich aan te passen aan de vorm van je voet, worden ze eigenlijk veel comfortabeler hoe langer je ze aanhebt.

Het voetbed van de Birkenstock die gemaakt is van leer en kurk, zal de voet veel steun bieden, maar bovendien een hoge mate van comfort meegeven.

Het ruime hiel en teen gebied in de schoen zal volop ruimte geven voor uw voeten. Hierdoor is er vermindering van druk en wrijving in vergelijking met andere schoenen.

Een andere reden waarvoor de Birkenstock sandaal veel gedragen word is voor de gezondheid van de voet. Uiteindelijk zal het dragen van slecht passende schoenen schadelijk zijn aan uw voeten.

Het ontwerp van Birkenstock zool zal de voet zoveel mogelijk in de juiste positie houden, omdat de zool de natuurlijke positie van de voet in de schoen bevordert. Dit zal blessures en pijn aan uw voeten verlichten, en ook reeds bestaande pijn bij voetproblemen verlichten.

Nog een reden waar kopers worden aangetrokken tot Birkenstock is de duurzaamheid van deze sandalen, slipper en schoenen. Met slechts minimale zorg zullen de Birkenstock slippers voor vele jaren mee gaan.Als u netjes de zolen en het kurk bijhoud zullen ze u jaren lang plezier opleveren!

Birkenstock slippers en sandalen online kopen

Natuurlijk is het zo dat niet alle mensen voor Birkenstocks kiezen omdat ze zo gezond zijn. Of dat ze zo duurzaam zijn. Veel mensen voelen zich ook aangetrokken door het tijdloze uiterlijk van deze schoenen en sandalen. Waar vroeger alleen bepaalde modellen beschikbaar waren, is er nu een scala aan modellen, kleuren en materialen beschikbaar.

Bent u op zoek naar Birkenstock slippers & sandalen? Neem dan een kijkje bij Slippersnet.nl, de webwinkel heeft een uitgebreid assortiment in allerlei verschillende maten en kleuren. Ook worden ze vaak nog dezelfde dag of de dag erna verzonden waardoor u ze snel in huis heeft!

Leave a Reply

Your email address will not be published.