Categories
In de tuin

U element beton van Betongoed

Je ziet ze tegenwoordig steeds vaker: U elementen van beton. Onderdeel van de trends in de hedendaagse achtertuinen. En dat is ook begrijpelijk! Met deze betonnen elementen in U-vorm kun je vele creaties gemakkelijk creëren in je tuin door ze te draaien, te stapelen of op een andere manier met elkaar te koppelen. Op het internet staan vele leuke ideeën! Ga naar de welbekende websites en social media platformen over tuinideeën en laat je inspireren voor jouw eigen achtertuin met U elementen.

Creaties met betonnen U elementen

Er zijn enorm veel manieren om een creatie te maken met betonnen U elementen. Zo kun je ze staand, liggend of ondersteboven gebruiken om er tafeltjes van te maken of een houtopslag te creëren naast een buitenhaard. Ook door middel van meerdere U elementen naast elkaar te leggen kun je mooie dingen maken, zoals een plantenbak of een rand bij de vijver! Daarnaast is het grote voordeel dat ze enorm duurzaam zijn doordat het is gemaakt van de hoogste kwaliteit beton en daardoor langer er goed uit zal blijven zien dan bijvoorbeeld producten gemaakt van hout of plastic. Zodoende haal je het maximale uit je nieuwe artikelen voor in de tuin! Ook is het grote voordeel dat betonnen producten er neutraal uit zien door de grijze look of meer antraciet.

Betongoed

Bij Betongoed is een breed assortiment aan U elementen in vele verschillende maten. Van 15x20x30 cm en 30x30x40 tot en met 40x40x50. Allemaal gemaakt van de beste kwaliteit beton en voor een scherpe prijs! Bovendien hebben zij ook L elementen in hun assortiment zitten, die je uitstekend kunt combineren met deze U elementen. Deze kun je gemakkelijk online bestellen via de webshop. Bekijk je ze liever eerst zelf? Neem dan nu (telefonisch) contact met ons op en kom langs bij onze vestiging.

Leave a Reply

Your email address will not be published.