Categories
In de tuin

Tuinkachel: Lekker genieten van warmte in de koude winter

tuinkachels en vuurschalen voor meer warmteZoals u waarschijnlijk al weet is Nederland 1 van de meeste koude landen in de wereld. De tempratuur ligt gemiddeld in Nederland onder de 14 graden. En in de winter is het dan ook dood normaal als er sneeuw komt en het vriest. 3 maanden per jaar is er kans op sneeuw en kan het vriezen. 6 maanden per jaar is het enkel koud. En 3 maanden per jaar is het boven de 15 graden (gemiddeld). Maar als Nederlanders willen wij graag ook buiten zitten. Met een tuinkachel kan dat.

De voordelen van een tuinkachel

Een tuinkachel kan een grotere groep mensen voorzien van warmte. Zo kunt u als het s ‘avonds afkoelt buiten blijven zitten en hoeft u niet na zonsondergang met een deken op de bank te gaan zitten. Met een tuinkachel wordt u voorzien van warmte en een gezellig, sfeervol en vooral knus gevoel. Tot laat in de avond kunt u als heet waren kampvuur verhalen vertellen. U zult er warm bij zitten. Het grootste voordeel wat klanten van www.tuinkachelgigant.nl heeft ondervonden is dat het lijkt alsof je er een “buitenwoonkamer” bij hebt. Het vergroot het huis enorm. Het is knus, maar toch openlijk. U zult zich vrij voelen en kunnen genieten van de warmte die zowel de mensen om u heen als de tuinkachel u zullen geven.

Heeft u enkel een balkon of een kleinere tuin en heeft u geen grote terrasverwarming nodig. Dan is een vuurschaal misschien meer relevant voor u. Een vuurschaal is voor een kleiner gezelschap. Ongeveer 5 mensen kunnen rond dit gezellige vuur gaan zitten. Lekker bbqen en vervolgens als de zonder onder gaat genieten van de warmte van de vuurschaal. Blijf genieten van de buitenlucht nu deze nog niet vervuild is tot een niveau waarop het niet meer kan. Binnen 20 jaar wordt voorspeld dat de lucht 5x zo onzuiver is dan dat hij nu is. Geniet daarom van een tuinkachel of vuurschaal nu het nog kan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.