Categories
In de tuin In en om het huis

Kunst planten

Kunst planten zijn tegenwoordig erg geliefd thuis, buiten maar ook op de werkvloer. Kunst planten zien er net uit als echte planten en dat is nou juist het mooie er aan. In dit artikel wil ik u meer gaan vertellen over kunstplanten en welke geschikt zijn voor thuis, buiten en werk.

Thuis

Vaak kleden we het huis van binnen aan met planten en bloemen, maar dit vergt veel onderhoud en vaak doen ze het niet langer dan een half jaar of misschien wel korter. Maar kunst planten daarin tegen niet, deze planten hebben geen omkijk nodig en vergt dus niet veel onderhoud. Je kan ze dus goed gebruiken als decoratie binnens huis.

Werkvloer

Op werk heeft vaak iedereen het maar druk met werken en hebben ze geen omkijk naar planten maar dan blijven ruimtes vaak wel saai zonder decoratie. Maar met kunstplanten kan hier verandering in komen. Met kunst planten kan je de ruimtes goed decoreren en hebben mensen hier geen omkijk naar nodig.

Buiten

Als je buiten zit wil je natuurlijk wel een mooie tuin hebben met veel kleur en bloemen maar die moeten ook onderhouden worden. Met kunstplanten kunt u uw tuin decoreren zonder dat u hier verder meer iets voor hoeft te doen en u kunt dus optimaal genieten van uw tuin.

Brandvertragende kunstplanten

Tegenwoordig heb je ook brandvertragende kunstplanten dit is vaak in het belang bij ruimtes waar veel mensen aanwezig zijn en waar veiligheid er hoog staat. Denk bijvoorbeeld aan een ziekenhuis, caf├ęs en gemeentehuizen. De naam zegt het al deze kunst plant zal dus niet snel in de brand vliegen en is dus er geliefd.

Soorten kunstplanten

Je heb van bomen tot buxus van brandvertragende planten tot bamboe planten dus er is genoeg keus om je tuin, huis en werk mee in te richten.

Leave a Reply

Your email address will not be published.