Categories
In de tuin

De mystieke pracht van vuurschalen

Iedere tuin verdient een mooie uitstraling. Als je je tuin weer helemaal zomerklaar hebt gemaakt, wil je er natuurlijk ook echt van gaan genieten. Maar met die Nederlandse zomers weet je het natuurlijk nooit zeker. Als het al droog is, wordt het in de avond vaak toch gauw koud. Daar is een oplossing op gevonden. Door je tuin aan te kleden met buitenverwarming zorg je ervoor dat je ’s avonds nog lang buiten kunt blijven. Bovendien zijn er weinig dingen zo mooi als een tuin bij kampvuurlicht. En dát krijg je het beste voor elkaar met vuurschalen.

Vuurschalen, wat zijn dat?

In de categorie buitenverwarming is er één product dat de laatste jaren een flinke opmars maakt. Je hebt er misschien nog nooit van gehoord, maar vuurschalen beginnen steeds populairder te worden. Deze schalen zijn vaak tussen de halve meter en hele meter in doorsnee en kun je eigenlijk overal in je tuin plaatsen. Je kunt ze vooral decoratief gebruiken, maar je kunt ze ook heel goed als vervanging gebruiken voor de saaiere vuurkorf of potkachel. Een vuurschaal in de tuin zorgt al snel voor een mystieke sfeer; net alsof het uit een film komt. Daarnaast zijn ze helemaal niet zo prijzig: iedereen kan een vuurschaal betalen.

Het mooiste kampvuur

Vuurschalen zijn ook perfect geschikt als warmtebron. Doordat ze geheel open zijn kan de warmte zich goed alle kanten op verspreiden. Je kunt er dan ook uitstekend met meerdere mensen gezellig omheen zitten. Wat de mooiste vuurschaal is, daar verschillen de meningen over. Er zijn diverse soorten op de markt die stuk voor stuk erg fraai zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van een vuurschaal waar de houtopslag onder zit? Zo hoef je nooit meer op te staan om extra hout op het vuur te gooien.

Een vuurschaal kopen?

Ten opzichte van andere soorten buitenverwarming zijn vuurschalen over het algemeen zeer aantrekkelijk geprijsd. Ze zijn dan ook opgebouwd uit minder materiaal dan bijvoorbeeld een terrashaard op buitenkachel. Een vuurschaal kopen is hartstikke eenvoudig: je hoeft alleen maar de juiste webshop te vinden en je bestelling te doen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.