Categories
In de tuin

Betonnen paalmutsen van Betongoed

Als metselwerk je lief is koop je een betonnen paalmutsen bij Betongoed. Zo’n betonhoed is een must voor muurtjes, schoorstenen, palen en zuilen. Al zijn de metselstenen en voegen nog met zoveel liefde verwerkt, als het geen bescherming krijgt verliest het na verloop van tijd zijn mooie uitstraling. Blootgesteld aan weer en wind bestaat er de kans dat vocht, kou en direct zonlicht funest worden voor het metselwerk. Om dit te voorkomen kun je paalmutsen plaatsen. Deze fungeren als een soort van hoedjes. Net als deze jouw hoofd en haren beschermt, zo doet een paalmuts van beton exact hetzelfde.

Een betonnen paalmuts gaat erg lang mee

Een betonnen paalmuts geeft een mooie uitstraling en nette afwerking aan het metselwerk. Paalmutsen worden ook uit ander materiaal vervaardigd maar wij geven de voorkeur aan beton. Dit omdat het bewezen is dat het erg lang mee gaat, niet krimpt of scheurt en duurzaam is. In aanschaf is het goedkoop en bij Betongoed helemaal. Dan is de keuze snel gemaakt lijkt ons.
De vormgeving van de betonnen paalmutsen zorgen ervoor dat water geen kans krijgt om in de stenen en het voegwerk te trekken waardoor ze doornat worden. Daarnaast zijn onze paalmutsen voorzien van zogenaamde molgoten. Daarmee krijgen waterdruppels helemaal geen kans meer om het metselwerk aan te tasten.

Hoe een paalmuts een wereld van verschil kan maken

Paalmutsen zijn niet alleen effectief, ze zien er ook erg mooi uit. Plaats een paalmuts en je gestucte of gemetselde muur of zuil is pas écht af. Bij Betongoed verkopen we paalmutsen van beton in verschillende afmetingen en kleuren. Zo is er altijd één die bijpassend is en geheel bij jouw smaak past. Probeer het eens uit. Plaats er ééntje op de plek waar jij het wilt hebben en bekijk het van een afstandje. Ben je tevreden, dan is de paalmuts snel definitief te bevestigen met steenlijm of cement. Maar eigenlijk zijn wij ervan overtuigd dat je versteld zult staan van het effect dat het plaatsen van een paalmuts heeft. Met een klein, maar heel nuttig detail, maak je een wereld van verschil. Ze maken onderdeel uit van onze categorie muurafdekkers. Betonnen paalmutsen kopen? Klik hier voor het assortiment paalmutsen van Betongoed.

Leave a Reply

Your email address will not be published.